El Club de Futbol Martorell guanya a Carme (1-2) i torna a liderar Tercera Catalana

1073

El primer equip del Club de Futbol Martorell ha guanyat al camp del CE Carme (1-2) i ha recuperat el liderat del grup dotzè de Tercera Catalana després de nou jornades de curs. Els gols de Muly i Ramon Requena han servit per tombar les il·lusions d’un Carme que ha batalla fins al final. Els martorellencs són els millors a domicili amb quatre victòries en quatre partits.

El CF Martorell és el nou líder després d’una treballada victòria en un terreny de joc doblement dificultós per les seves dimensions petites i amb la superfície de terra. Al minut 19, Muly ha avançat al conjunt d’Íñigo Irisarri tot i que Josep ha fet les taules abans del descans. En la represa, Adri Garrido ha tingut un parell d’oportunitats i Ramon ha posat la sentència a set minuts per acabar amb un xut a porteria buida.

Punxada del CB Martorell

Quarta derrota del primer equip del CB Martorell davant d’un CB Igualada que ha trencat el partit en el darrer quart, amb un parcial de 9-25. Un brillant Deng Mayot, amb 36 punts de valoració, no ha estat suficient per tombar l’equip de l’Anoia. L’equip de Xavier Garcia ha dominat fins al tercer quart i en l’últim ha desaparegut fins a encaixar la derrota.

En futbol sala, a Segona Nacional B, el Sala5 Martorell va golejar al cuer, el FS Salou (7-3) en una segona part de bon nivell. Gerard, Marc Areny i Malik van marcar a parells i van permetre trencar una ratxa de quatre partits sense guanyar. Gerard i Malik van donar avantatge als martorellencs però en la represa dos gols d’Omar van situar el Salou amb un mínim avantatge (4-3). Solana va posar-se l’equip a l’esquena per acabar amb un recital de gols.

En waterpolo, l’absolut masculí del CN Martorell va perdre davant el líder, el CN Montjuïc (7-15) i no ha puntuat després de tres jornades de lliga. L’absolut femení també va ensopegada a casa davant el CN Catalunya (12-15).

En handbol, a Tercera Catalana Preferent, el CH Martorell continua líder i invicte després de la victòria a la pista del CH Claret (23-30). L’equip de Sergi Pinedo ha hagut de superar un inici complicat però ha mantingut un avantatge d’entre cinc i set gols fins al final.