El Club Futbol Martorell supera al cuer i s’aferra a la permanència a Segona Catalana

936

El CF Martorell va sumar tres punts al camp del cuer, la Penya Unión Màlaga (1-2), i manté les seves opcions d’assolir la permanència a Segona Catalana a falta de dues jornades per acabar el campionat. Els gols d’Abde i Rodes deixen els martorellencs en la plaça de promoció de descens i a dos punts de la salvació.

L’equip de Pedro Sáez va fer un joc poc vistós i la primera ocasió clara no va arribar fins al minut 22 quan Abde va superar l’entrada del porter Víctor però, sense angle, no va poder marcar. Sí que ho va fer onze minuts més tard quan va executar amb eficàcia una rematada amb el cap recollint una assistència de Pueyo. Rodes i Xavi Marco podien haver sentenciat el partit abans del descans.

A la represa, al minut 55, Colell va servir una pilota dins l’àrea que Rodes va convertir en el 0-2. Els martorellencs van desaprofitar diverses ocasions, la més clara, un penal errat per Ramon. A cinc minuts per acabar, Castillo va retallar diferències per a l’equip de Sant Boi i el CF Martorell va acabar el partit demanant l’hora.

Diumenge (18.30h, CE Torrent de Llops), el CF Martorell té una nova final davant el Moja.

En bàsquet, el júnior A del BC Martorell s’ha classificat entre els vuit millors de nivell A després de superar en doble partit a l’AESE L’Hospitalet (67-55) i (55-59).

En voleibol, a Segona Catalana, el sènior masculí del CV Martorell va perdre a la pista del Volei6 Manresa (3-1). A Tercera Catalana, el sènior femení, el CV Martorell va perdre davant el CV Sant Pere Pescador (2-3).