El Club Handbol Martorell celebra l’ascens a Segona Catalana amb tota la seva afició a les IEM

354

El primer equip del Club Handbol Martorell va festejar ahir amb els seguidors i aficionats martorellencs el seu ascens a la Segona Catalana, en el partit contra el Santpedor. Acompanyat per seguidors de l’handbol i aficionats martorellencs, el conjunt entrenat per Miquel Florenza va rebre el Santpedor amb l’ascens consumat i amb ganes de seguir lluitant per la primera plaça de la Tercera Catalana Preferent.

A la vint-i-quatrena jornada de competició, els martorellencs van enfrontar-se al Santpedor, un dels equips implicats en la lluita per l’ascens. Després del Cerdanyola i el Martorell, el Santpedor, el Polinyà, el Terrasa i el Rubí buscaran la tercera i última plaça que dóna dret a l’ascens matemàtic a Segona Catalana.

El CH Martorell va certificar l’ascens la passada setmana, després de la derrota del Santpedor contra el Rubí i l’empat a la pista del Polinyà. En el partit d’ahir, on van ser presents l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva, els martorellencs van imposar-se per 28 a 16 al Santpedor.

Un cop acabat el partit, el primer equip del CH Martorell va convidar seguidors, aficionats i jugadors d’altres equips de l’entitat a celebrar tots junts, al bell mig de la pista de les Instal·lacions Esportives Municipals, la victòria i l’ascens. Aquest ascens era una de les fites marcades en la planificació de la temporada 2015-2016 i ha acabat fent-se realitat.