El Club Handbol Martorell presenta al Pavelló Esportiu Municipal els 22 equips del curs

728

El Club Handbol Martorell ha presentat aquesta tarda els 22 conjunts amb què comptarà per a la temporada 2016-2017. L’entitat dirigida per Jordi Florenza, amb més de 200 esportistes, ha iniciat un curs amb la premanència del primer equip masculí i el creixement dels conjunts base com a objectius principals.

El Pavelló Esportiu Municipal s’ha quedat a les fosques per rebre els més de 200 practicants d’handbol que formen part de l’entitat. Entre un joc de llums i música, les escoles d’handbol (amb jugadors de P4 i P5)han obert la la desfilada. Els han seguit els conjunts benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenil. Els primers equips femení i masculí han tancat la presentació de tots els equips del club.

Després de veure els equips a escena, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora d’Esports, Belén Leiva, han acompanyat Jordi Florenza a la pista per dirigir unes paraules a jugadors, entrenadors i familiars presents a la graderia. Florenza ha agraït la feina que realitzen els tècnics i els jugadors per fer créixer l’entitat. “Aquest any comptem amb més de 200 esportistes, una xifra que supera, de lluny, els 70 que hi havien en el meu primer any de president, n’estic molt satisfet, gràcies a tots per fer-ho possible”. Fonollosa, de la seva banda, ha destacat que l’índex d’esportistes joves a Martorell és molt alt, el que suposa un valor afegit a l’esport martorellenc.

Més pes a la base

Enguany, el club està format per 22 equips, 18 d’ells són conjunts federats i la resta són escoles de Martorell en les quals l’entitat hi té l’handbol com a activitat extraescolar. Per edats, la franja amb més equips és la benjamí, amb cinc conjunts: dos de mixtes, un femení i tres masculins. En aleví i infantil, el CH Martorell només compta amb conjunts masculins. Són l’aleví negre i el groc, dirigits per Jordi Florenza, i els infantils groc i negre.

En la categoria cadet, els cadets masculins i el femení estan entrenats per Jonatan Vila, Gerard Martínez i Christian Stahringer, respectivament. El juvenil femení (dirigit per Jonatan Vila) i el masculí (a càrrec de Roger Martín) tanquen la franja d’equips base. En sènior, el club suma tres equips: el primer equip masculí, que milita a Segona Catalana i que el dirigeix Christian Stahringer; el primer equip femení, entrenat Jordi Florenza i Daina Castelló, i el filial masculí, amb Jordi Florenza com entrenador.

Pel que fa a les escoles, l’Escola Lola Anglada, l’Escola José Echegaray, l’Escola Mercè Rodoreda i l’Escola Vicente Aleixandre són els quatre centres educatius adscrits a l’handbol com a oferta esportiva en horari extraescolar. Els infants que hi prenen part cursen P4 i P5.