El Club Hoquei Patins Martorell dona la benvinguda al curs amb la 5a Festa del Patí

912
12 hores hoquei patins
12 hores hoquei patins

La 5a Festa del Patí, que promou el Club Hoquei Patins Martorell, se celebrarà aquest diumenge a la plaça de les Cultures per donar a conèixer l’hoquei sobre patins als infants. Enguany, el Club Hoquei Patins Martorell ha canviat de data la Festa del Patí -si les quatre anteriors van celebrar-se a finals de la temporada, les 12 hores que van tenir lloc el mes de juny han desplaçat la 5a Festa del Patí a aquest diumenge-.

Els infants que prendran part de la jornada es posaran uns patins i començaran a provar de patinar sobre rodes. La festa de l’escuma que tenia lloc al final de les anteriors festes ha quedat de banda aquest curs per donar protagonisme a l’hoquei sobre rodes. La presidenta de l’entitat Marta Estébanez ha admès que volen que l’hoquei patins sigui el fil conductor de la jornada i que la plaça de les Cultures és un lloc idoni per practicar aquest esport.

Marta Estébanez, presidenta CHP Martorell

Durant tres hores, aproximadament, entrenadors del club prepararan exercicis i jocs perquè els infants que ho vulguin provin què és calçar-se les quatre rodes. Estébanez anima totes aquelles famílies que ho desitgin que s’apropin a fer un tast.

Marta Estébanez, presidenta CHP Martorell

El club fa dies que ha arrencat el nou curs. La temporada 2019-2020 comptarà amb quatre equips federats, per primera vegada en la seva història (prebenjamí, benjamí, aleví i infantil). A més, confien que la crida de diumenge tingui efecte i puguin tancar plantilla d’edat escola.