El Club Hoquei Patins Martorell tanca el curs amb partits durant 12 hores ininterrompudes

431
Visita guiada a les IEM
Visita guiada a les IEM

La temporada 2018-2019 abaixa el teló per al Club Hoquei Patins Martorell i ho farà amb un torneig de 12 hores dissabte, a partir de les 9.45h, a les Instal·lacions Esportives Municipals. La primera edició d’aquest torneig reunirà sis clubs diferents i es disputaran partits de totes les categories, des d’escola fins a infantil.

El CP Masquefa, el CP Castellet, el Jesús Maria i Josep,  l’Handbol Club Piera i el CH Mollerussa són els clubs convidats a la primera edició d’aquest torneig. El CHP Martorell prendrà part amb nou equips de sis categories diferents (escola, prebenjamí, mini femení, infantil, aleví i sub16).

El CHP Martorell ha estrenat aquest curs la nova pista a les Instal·lacions Esportives Municipals, després de desplaçar-s’hi des de la pista exterior de l’Escola Els Convents. Aquesta temporada, el club ha assolit cotes més altes, com la prèvia de la classificació de la Copa Catalunya de l’aleví masculí.

En clau femenina, Noa Cobo, jugadora del CH Martorell i del sub14 de l’Hoquei Patins Sant Just ha disputat la final a 4 del Campionat de Catalunya amb l’equip santjustenc. Per altra banda, Anna Trigo, d’edat sub12, combinarà la disciplina martorellenca amb la del CP Torrelles a partir de la propera temporada.

Cinquena Festa del Patí en marxa

La Festa del Patí, que enguany arriba a la seva cinquena edició, es posposarà a l’inici de la propera temporada. És previst que el mes d’octubre se celebri una festa que, fins aquest curs, servia per acomiadar la temporada.