El Club Natació Martorell enceta la temporada del seu 85è aniversari amb molta empenta

521

El Club Natació Martorell ha presentat, aquest dissabte, els equips de les seccions de natació i waterpolo a la piscina del Complex Esportiu La Vila en la temporada que es celebra el 85è aniversari de l’entitat. La nova junta directiva ha preparat un seguit d’activitats per a commemorar l’efemèride, la primera amb ‘La gran nedada’ el proper 3 d’octubre coincidint amb la Festa del Roser.

El curs del 85è aniversari de l’entitat ha començat amb una gran festa. La família aquàtica de Martorell s’ha aplegat al CE La Vila per viure l’acte de presentació de la temporada amb la desfilada d’equips de natació i waterpolo i les fotografies oficials de la temporada 2015-16. En l’acte hi han assistit l’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva i els quatre regidors del grup municipal del PSC.

L’aposta per la base

En les intervencions, la presidenta del CN Martorell, Eva Rodríguez ha assegurat que “ens sentim molt orgullosos de pertànyer a aquest club i esperem situar-lo en un lloc de referència al nostre país. Volem agraïr el suport de l’Ajuntament perquè sempre està al nostre costat”.

D’altra banda, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa ha dit que “segur que tindreu sort i encerts perquè esteu plens d’il·lusió per aquesta nova junta directiva. Ens agrada l’aposta que feu de l’esport de base com s’ha demostrat en aquesta presentació”.

Abans de l’acte de presentació, l’absolut femení de waterpolo ha derrotat al CN Granollers (11-7) i l’absolut masculí al CN Vallirana (8-7). En natació, el club participarà aquest diumenge a la tradicional Travesia de Banyoles. En pàdel, el CN Martorell disputarà, dissabte vinent, el torneig solidari a les pistes del CE La Vila com a aperitiu de l’estrena de la nova temporada.