El Club Petanca Martorell ha tancat la temporada amb una nova edició de les 24 hores

1158
24 hores de petanca 2018

El Club de Petanca Martorell ha posat el punt i final a la temporada 2017-2018 amb la celebració de les 24 hores de petanca. En aquesta 36a edició hi ha participat una quarantena d’esportistes repartits en 14 equips que han lluitat contra la calor i la son durant tot un dia.

Les diferents pistes del Club de Petanca Martorell han vist desfilar molts dels seus socis, des de dissabte a les 12.00h i fins diumenge al migdia, per aquest campionat que ha durat un dia sencer. Repartits en diferents grups de dos i tres participants, els esportistes han anat jugant de manera intercalada durant 24 hores fins que cada grup. Com cada any, només s’ha aturat el joc durant unes hores dissabte a la nit per dur a terme un sopar de germanor, una de les activitats que més uneixen als participants segons la presidenta del club Loli Carballido.

Loli Carballido, presidenta del Club Petanca Martorell

L’edició d’enguany ha tingut un component afegit: han estat les darreres 24 hores que es disputen en el local actual de l’entitat. De cara al final de la propera temporada està previst que el Club Petanca Martorell compti amb un nou espai, molt a prop de la localització actual, però amb millores en les prestacions i les instal·lacions. “Aquest any ha estat un comiat del club tal i com el coneixem” ha explicat Carballido, qui ha apuntat que encara s’està treballant per definir com serà aquest canvi de seu.

Loli Carballido, presidenta del Club Petanca Martorell

Des del club apunten que aquest torneig és un incentiu per acomiadar la temporada en colla abans que comenci el nou curs al setembre i, per tant, els resultats passen a un segon pla. Així, no hi ha hagut trofeus ni medalles per als guanyadors i s’ha obsequiat a tots els participats amb una espatlla de porc, excepte els cinc primers premis que s’han endut un pernil per participant. El lliurament de premis ha tingut lloc el diumenge a les 12 del migdia (24 hores després de l’inici del campionat) i ha comptat amb la presència de l’alcalde Xavier Fonollosa i dels regidors Albert Fernández, Míriam Riera i Lluís Esteve.

L’equip guanyador ha estat el grup format per Ricardo, Fali i Luis amb una puntuació de 28+55. La dupla composada per Gaby i Mari han estat els segons classificats (27+68) mentre que l’equip del Jose, el David i el Justo (27+54) han completat el podi.