El Club Social Punt de Trobada estrena l’exposició ‘Redescobrint Racons’ al Complex Educatiu

577

Redescobrint Racons és el resultat del taller de fotografia que els usuaris del Club Social Punt de Trobada de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord van realitzar entre els mesos de maig i setembre de 2015. L’exposició es pot visitar del 27 de gener al 26 de febrer al vestíbul del Complex Educatiu Torrent de Llops.

Durant el taller, dirigit per la voluntària del Club Social Punt de Trobada, Cristina Quesada, els participants van aprendre les tècniques fotogràfiques bàsiques per poder retratar aquells espais que van trobar més significatius, que els hi van agradar més o que, simplement, els hi va venir de gust fotografiar, com el Pont del Diable, Can Bros o La Vila.

L’educador del Club Social Punt de Trobada, Roger Trilles, diu que, un cop acabat el taller fotogràfic, “els participants s’han dedicat a seleccionar, ordenar i retocar les imatges, per ells és molt important veure reflectida la feina que han desenvolupat tots aquests mesos”.

Com a part de l’exposició, el Club Social Punt de Trobada ofereix visites guiades amb les persones participants en la seva confecció que es pot sol·licitar via correu electrònic cspuntdetrobada@gmail.com