El Club Volei Martorell arrenca el curs 17-18 amb un equip més i una junta directiva renovada

1921
Presentació CV Martorell
Presentació CV Martorell

Les Instal·lacions Esportives Municipals han acollit aquest matí la presentació dels cinc equips de la temporada 2017-2018 i les escoles d’iniciació de vòlei. El club presidit per Manolo Tena ha fet desfilar les prop de 200 esportistes que formen l’estructura del club per a aquest any. El CV Martorell segueix apostant per la branca femenina per tercer any consecutiu, després de la desaparició dels equips masculins.

A l’acte hi han estat presents l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, la regidora d’Esports Belén Leiva així com representants de les AMPES de les escoles on el vòlei és una activitat extraescolar i membres de l’Associació de Malalts d’Alzheimer de Martorell, Jordi Lucas i Paquita Espuche.

Cinc equips federats

La novetat d’enguany resideix en la categoria cadet, on l’entitat martorellenca tindrà dos equips. Jordi Esteve dirigirà el cadet A, mentre que Olga Marín s’encarregarà del B.

En la categoria juvenil, Jesús Pérez és l’entrenador d’aquest equip, que milita al grup D de la Segona Divisió. Més avall, en la categoria infantil, Jordi Esteve i Andrea Verdún estan al capdavant de l’únic conjunt infantil del CV Martorell. Pel que fa a la categoria benjamí, Ylenia Rodríguez i Anna Tena entrenen el benjamí mixte, que competeix al Consell Esportiu del Baix Llobregat.

Creixen en escoles

A banda dels conjunts federats, l’entitat que presideix Manolo Tena suma més esportistes pel que fa a les escoles de vòlei. Els equips d’Escovolei estan integrats per alumnes de les escoles Lola Anglada, Juan Ramón Jiménez, Mercè Rodoreda, Vicente Aleixandre i Jose Eschegaray. Laura Prealta n’és la coordinadora, mentre que Anna Tena, Ylenia Rodríguez, Olga Marín i Laia Tena són les entrenadores dels equips d’iniciació a aquest esport.

El president de l’entitat ha destacat com ha crescut el club aquesta temporada i l’esforç per part de l’entitat per adaptar-se, el millor possible a aquetses novetats.

Manolo Tena, president del Club Volei Martorell

De la seva banda, l’alcalde Xavier Fonollosa ha lloat la feina dels nous membres d la junta directiva i ha destacat els “3.100 esportistes de base que practiquen esport federat a Martorell” com la clau d’una bona salut esportiva.

Alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa

L’acte de presentació ha clos amb la foto de família i els partits corresponents a la lliga regular dels conjunts juvenil, cadet i infantil.