El CN Martorell engega el 73è Trofeu Massana i aposta de nou pel seu format original

745

La 73a edició del Trofeu Massana comença aquest divendres (18.00h) a la piscina del Complex Esportiu La Vila. La cita, que promou el Club Natació Martorell, torna els quatre propers divendres per acollir nedadors des de l’escola aquàtica fins a la categoria sènior. El Massana és un torneig obert als nedadors de l’entitat i exnedadors de l’entitat i s’apropa als 75 anys de vida.

Seguint el format original, el club presidit per Eva Rodríguez va decidir celebrar el trofeu durant quatre divendres la temporada passada. Tornar als orígens va funcionar el curs passat i enguany tornarà a tenir aquest format. Des d’avui i fins el proper 17 de novembre, els nedadors prendran part a les proves de natació dels diferents estils. La presidenta del CN Martorell Eva Rodríguez, destaca del Trofeu Massana l'”esperit de fer club” i apunta que és una cita en què tothom hi té cabuda.

Eva Rodríguez, presidenta CN Martorell

A mitjans del mes de desembre, es farà entrega dels premis als millors nedadors de cada categoria i prova, i als dos millors nedadors (femení i masculí) de la 73a edició del Trofeu Massana.