El CN Martorell engega la 75a edició del Trofeu Massana amb novetats durant quatre divendres

642

La 75a edició del Trofeu Massana, que promou el Club Natació Martorell, ha començat aquest divendres amb novetats en les quatre jornades que es durà a terme. El club dirigit per Eva Rodríguez ha obert la participació a totes les seccions de l’entitat, més enllà dels nedadors que ja hi prenien part. Fins la temporada passada, només van competir els esportistes de les 13 categories de la secció de natació.

Per altra banda, cada divendres es durà a terme un sorteig de diferents productes relacionats amb la natació, i serà un torneig en què hi entraran aquells nedadors que hi participin. En el primer sorteig d’aquesta edició, Damian Copita ha guanyat una motxilla.

Sèries mixtes

Enguany, la cita uneix els esportistes de natació federada, natació esportiva, escola aquàtica i waterpolo. En total, 100 nedadors que completen els quatre divendres de Trofeu Massana del mes d enovembre. La presidenta de l’entitat, Eva Rodríguez, reconeix que estan molt satisfets amb la participació que han registrat des de la primera jornada.

Eva Rodríguez, presidenta CB La Mercè

El Trofeu Massana premiarà els millors esportistes de cada categoria i per cinquè any consecutiu lliurarà el premi Joaquim Puig, en record a qui va ser un dels nedadors i waterpolistes més prolífics del club martorellenc. En aquesta categoria, que inclou la masculina i la femenina, es premiarà el nedador i la nedadora més complets de les quatre sessions que es nedin.