El CN Martorell lliura els premis d’un Trofeu Massana que s’apropa a les 80 edicions

944
74è Trofeu Massana
74è Trofeu Massana

El Progrés va acollir ahir l’entrega de premis als millors nedadors que han pres part en la 74a edició del Trofeu Massana, que promou el Club Natació Martorell. L’entitat, presidida per Eva Rodríguez, va reconéixer els millors esportistes de les 13 categories en què es va competir.

El Trofeu Massana s’ha nedat durant quatre divendres consecutius del mes de novembre i ha permès que nedadors d’edats compreses entre prebenjamí i absolut nedessin metres i busquessin els seus millors temps. A més, també hi han pres part nedadors dels grups Escola Aquàtica i Natació Esportiva.

Premi a l’excel·lència

Des de fa unes quatre edicions, el CN Martorell ha afegit el premi Joaquim Puig, en record a qui va ser un dels nedadors i waterpolistes més prolífics del CN Martorell i qui va morir fa tres anys. Martí Ezcurra i Lucía Gómez van rebre aquesta distinció com els nedadors més complets del club.

Martí Ezcurra i Lucía Gómez, guanyadors premi Joaquim Puig
Martí Ezcurra i Lucía Gómez, guanyadors premi Joaquim Puig

En la categoria prebenjamí, Dídac Castro i Ariadna Vila han estat els millors esportistes (ambdós nascuts el 2010). En benjamí masculí, Mario López va ser premiat com el millor de la seva categoria, i Ainara Terraza ho va ser en benjamí femení. En edat aleví, Santiago Lozada i Mercè Reynes van endur-se el premi. En les categories més altes, Manel Monsech en infantil masculí i Berta Vizacíno en infantil femení i Alfonso Muñoz en júnior masculí i Lucía Gómez (júnior femení) van adjudicar-se el primer premi. Míriam Monsech ha estat la millor nedadora en la categoria absoluta femenina.

Eva Rodríguez, presidenta del CN Martorell, va rebre els premiats al Progrés i va agraïr la col·laboració i implicació d’entrenadors i personal del club per tornar a celebrar aquesta cita, ja consolidada.

Eva Rodríguez, presidenta CN Martorell

L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, acompanyat per la regidora d’Esports Belén Leiva, va fer entrega dels trofeus als nedadors. Fonollosa va recordar la història del club i el creixement del club, un símptoma que s’estan fent bé les coses. A més, va destacar els valors que practicar esport dóna als esportistes, sobretot als més joves.

Alcalde de Martorell Xavier Fonollosa

El club va tancar ahir el 2018 i ja es prepara per a l’stage que celebrarà del 2 al 5 de gener a Puigcerdà amb els nedadors fins a la categoria júnior.