El CN Martorell lluitarà per l’ascens a Primera Divisió per tercer any en les últimes quatre temporades

974
CN Martorell (Svetlana Akimova)

L’absolut femení del Club Natació Martorell tornarà a jugar per aconseguir un lloc a Primera Divisió estatal. El triomf contra el Club Natació Sabadell d’aquest dissabte (11-7) ha permès a les martorellenques certificar, de manera matemàtica, la seva presència a la fase d’ascens, una cita on hi tornen després que el curs passat s’hi quedessin a les portes. Del grup 2A, on hi van accedir com a primeres de grup, només els dos primers equips accediran a la lluita per l’ascens. Ara com ara, les martorellenques i el CN Sabadell serien en aquesta fase.

El conjunt dirigit per Rafa López va imposar-se a les sabadellenques en un partit marcat pel bon treball defensiu. Al descans, les de López dominaven 6 a 0 en el marcador. A la represa, la reacció de les visitants va fer escurçar distàncies. Però de nou, la defensa martorellenca va imposar-se i no va donar opció que el CN Sabadell culminés del tot la remuntada.

Amb aquests dos punts, les martorellenques ja han assegurat la seva presència a la fase d’ascens a Primera Divisió estatal. A manca de dues jornades, les de López són primeres, amb un balanç de set victòries i una derrota. Per al tècnic martorellenc, l’equip va donar una versió molt encertada en defensa i ha de seguir ultimant les dues jornades que els resten.

Rafa López, entrenador CN Martorell

Les martorellenques jugaran contra el CN Granollers aquest dijous (20.45h), a la piscina vallesana, i dissabte rebran l’Atlètic Barceloneta (17.30h). Aquests seran els dos darrers partits de la segona fase de la temporada per a les de López.

Segueixen perseguint el líder de Segona Catalana

El primer equip del Club de Futbol Martorell va guanyar la UD San Maure (3-1) i segueix segon, a cinc punts de la primera plaça. Els d’Albert Nualart no van fallar a la seva cita al Torrent de Llops i van sumar de tres en tres per no perdre l’estela del líder, l’Atlètic Sant Just. Abde va obrir la llauna amb una vaselina des de la dreta en veure avançat el porter visitant. Els martorellencs van seguir buscant ampliar la seva renda, però l’empat arribava al minut 23, quan Sergi Domènech recollia un mal rebuig de la defensa blanc-i-vermella. I un penal provocat per Abde portava el segon, en aquest cas a càrrec de Xavi Marco.

En la represa, el San Maure afegia una marxa més al seu joc i creava més perill, mentre que el Martorell es defensava com podia dels primers cops. Els blanc-i-vermells, amb peces noves com Guille Gámez o Ibra Diop, generaven més perill en el seu atac i exigien als anoiencs multiplicar-se en defensa.

La sentència arribaria a través d’una jugada començada per Sergi Fernández, que l’entregava a Xavi Marco i després d’avançar metres per l’esquerra, la donava a Abde perquè fes el tercer i segellés el triomf.

La propera setmana, els blanc-i-vermells visitaran el camp del CD Fontsanta-Fatjó contra qui van empatar a 0 a l’anada. En clau femenina, les banc-i-vermelles van empatar a 2 en la seva visita a l’ENFAF Andorra. Aquest punt deixa les martorellenques desenes, deu punts per sobre de l’últim lloc.

A punt per assaltar la primera plaça

En futbol sala, triomf del primer equip del Sala5 Martorell contra el Salou (4-0). Aquesta victòria manté els vermells segons i dijous, que juguen contra el FS Linyola, podrien pujar a la primera plaça si guanyen, i és que tenen l’average guanyat contra Les Corts, el líder.

En handbol, una de cada. Derrota del primer equip masculí del Club Handbol Martorell, 32 a 27 contra l’Handbol Sant Cugat, un resultat que deixa els groc-i-negres dotzens i baixen dos llocs a la taula.

En femení, victòria a la pista del Llavaneres per 23 a 27. Aquests dos punts fa que les d’Agustín Bou siguin terceres, empatades amb el Club Handbol Cerdanyola.

I en bàsquet, el primer equip del Club Bàsquet Martorell va perdre 85 a 83 a la pista de la Unió Esportiva Mataró. Els de Toni Olivares només van poder comptar amb set jugadors del primer equip, a causa de les lesions d’Oriol Tomeu, Martí Fonollà i Albert Valle, i Sergi Lardín va coimpletar la convocatòria.