El Col·legi La Mercè assoleix una vuitantena de donacions en el seu primer acapte de sang

833

El Col·legi la Mercè va atraure 81 donacions de sang en el primer acapte que feia a les seves instal·lacions el passat dimecres, col·laborant amb el Banc de Sang i Teixits. Des del centre escolar es considera molt satisfactori el resultat de la crida i ja s’ha avançat que repetiran l’experiència l’any vinent. 48 alumnes del centre van implicar-se en la promoció, logística i difusió de l’acapte.

Vuitanta-una donacions efectives -entre elles, de 26 nous donants- i un total de 91 persones van fer aquest gest solidari dimecres a les instal·lacions de l’escola des de bon matí i fins el vespre. Una experiència “molt positiva, estem molt contents de com ha anat. Hem comptat amb una bona afluència, que ha estat molt fluïda al llarg del dia”, segons explicava la subdirectora del centre, Carme Anguela.

Implicació total de l’alumnat de sisè

En l’organització de l’acapte, s’hi van comprometre dues professores de medi i 48 alumnes, corresponents a les dues línies de sisè de primària amb què compta el centre. Els joves havien elaborat cartes informatives a les famílies, van fer entrevistes i notícies de l’esdeveniment, es van encarregar de la logística, van fer relleus en l’acompanyament als donants i van preparar notes d’agraïment i petits obsequis. Una experiència que, per Anguela, “els ha fet sentir protagonistes d’aquesta activitat”, que podria tenir continuïtat l’any vinent.