El Concurs de Fotografia de l’AEM registra 67 imatges, que es votaran en línia des de dijous

803
28è Concurs de Fotografia de Muntanya de l'AEM
28è Concurs de Fotografia de Muntanya de l'AEM

L’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM) va tancar diumenge a la nit el període d’admissió d’originals al 29è Concurs de Fotografia de Muntanya. En aquesta edició celebrada íntegrament en línia s’han presentat 67 fotografies de 40 participants diferents. A partir de dijous, a les 12.00h, començarà la votació popular, que es farà oberta a tothom a través de la plataforma aem.amartorell.com/vota.

En la seva primera edició en línia, a causa de les circumstàncies sanitàries, el Concurs ha registrat un increment d’un 26% respecte l’any passat, quan hi va haver 52 originals. Durant quinze dies, tothom qui ha volgut ha pogut presentar una o dues fotografies relacionades amb la muntanya i la natura.

Xavi Tió, president de l’AEM, destaca que “del 19 de novembre i al 2 de desembre arriba el període de votacions, també en línia. Tothom qui vulgui, hagi participat o no, podrà votar entre les obres presentades al nou espai web que allotja les fotografies”.

Xavi Tió, president de l'AEM

Per votar, caldrà identificar-se i designar, amb 3, 2 i 1 punts, les tres imatges que més agradin. Els votants entraran en el sorteig d’un premi al jurat, consistent “en un kit excursionista format per una samarreta, uns pals i uns mitjons tècnics”.

Xavi Tió, president de l'AEM

El sorteig d’aquest premi es farà, si les circumstàncies sanitàries ho permeten, el dijous 4 de desembre a les 21.00h al local de l’AEM, al Pavelló Esportiu Municipal. Serà el mateix moment en el que es donaran a conèixer els quatre guanyadors del 29è Concurs: els tres de la categoria general i el de la categoria de sortides organitzades pel club.