El concurs fotogràfic ‘Martorell Saludable’ tancarà inscripcions l’11 de desembre

1594
Concurs fotogràfic 'Martorell Saludable'
Concurs fotogràfic 'Martorell Saludable'

L’Ajuntament de Martorell, a través de la Regidoria de Salut, ha posat en marxa la 5a edició del concurs de fotografia ‘Martorell Saludable’. Les imatges han de transmetre el consum d’aliments i nutrició saludables, la pràctica de l’activitat física i la valoració del temps de descans. El termini per participar-hi resta obert fins l’11 de desembre.

El regidor Salut i Gent Gran, Albert Fernández, ha indicat que “un dels objectius és la prevenció de l’obesitat en els infants del nostre municipi. Per aquest motiu, fa anys que es promouen activitats per implicar els nens i nenes, les seves famílies i les escoles en el foment d’hàbits saludables”.

Albert Fernández, regidor de Salut

Els participants hauran de presentar fotografies relaciones amb el consum d’aliments saludables, la pràctica d’activitat física i la valoració del temps del descans. Es valorarà que “hi apareguin, almenys, un nen o una nena; que les fotos transmetin en alt grau la imatge de consum d’aliments saludables, la pràctica d’activitat física i la valoració del temps del descans; que tinguin bona qualitat artística, i que siguin originals”, ha dit. Hi haurà tres categories infantils: de 0 a 3 anys, de 4 a 6 anys i de 7 a 12 anys; categoria jove: de 13 a 17 anys., i categoria d’adults: a partir de 18 anys.

Albert Fernández, regidor de Salut

Albert Fernández ha destacat l’esforç per millorar els premis en la present edició. Els guardons seran una càmera tipus GoPro amb Kit selfie per cada categoria de 0 a 17 anys. A la categoria d’adults, a partir de 18 anys, hi haurà un premi en metàl·lic de 500 euros. El lliurament es farà el 23 de desembre, a les 17.30h, a la rambla de Les Bòbiles (davant del Mercat Municipal Les Bòbiles), dins la programació del Nadalem. Posteriorment, es farà una exposició amb totes les fotografies rebudes.

Qui hi pot participar?

Hi pot participar qualsevol persona interessada en l’art de la fotografia, i que s’inclogui en qualsevol de les categories determinades. Les fotografies s’hauran de fer arribar en qualitat entre 1MB i 3MB a l’adreça de correu electrònic salut@martorell.cat o nllofriu@martorell.cat adjuntant les dades següents: títol de la fotografia i descripció breu; nom i cognoms del participant; edat; nom i cognoms de l’adult que envia la fotografia (cas de menors); adreça postal, telèfon de contacte; contacte; correu electrònic; autorització per a la publicació de la fotografia, de tots els que hi surten, i de les dades de caràcter personal.

Bases 5è concurs de fotografia ‘Martorell Saludable’

Fitxa d’inscripció

Concurs 'Martorell Saludable'
Concurs ‘Martorell Saludable’