El Consorci de Turisme del Baix Llobregat convoca el concurs ‘Fes el salt!’

375

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat promou un concurs online, a través d’una innovadora aplicació web, on demana als usuaris que expliquin a qui o a què faran el salt per visitar el Baix Llobregat. La proposta vol posicionar la comarca com a destí d’escapades i donar a conèixer la varietat cultural, culinària i paisatgística del Baix Llobregat.

Sota el títol Fes el salt!, una aplicació web convida als usuaris, durant un mes, a compartir a través de facebook a qui o a què faran el salt per visitar el Baix Llobregat i participar en el sorteig d’uns premis molt exclusius: una festa privada per a 10 persones a la platja, una estada romàntica en un hotel quatre estrelles o una aventura al mar a bord d’un catamarà.

Al web feselsalt.cat, els usuaris poden pujar les seves fotos i les seves frases i compartir-les a les seves xarxes tot convidant les seves amistats a sumar-se a la iniciativa. D’entre els participants, el 5 de juny se sortejaran els tres premis.

La campanya Fes el salt! reforça el nou lema de la comarca A un salt de Barcelona, que vol donar a conèixer la gran varietat de propostes turístiques del Baix Llobregat.

El Baix Llobregat és el parc turístic de Barcelona amb ofertes per gaudir en família, en parella o amb amics. Propostes i experiències singulars per viure una escapada inoblidable: els Museus de Martorell, les Coves del Salnitre de Collbató, Catalunya en Miniatura, La Cripta Gaudí de la Colònia Güell, el Parc arqueològic Mines de Gavà, els Espais Naturals del Delta de Llobregat, són alguns exemples.

Arrodoneixen l’oferta una rica gastronomia basada amb productes km.0 del Parc Agrari del Baix Llobregat i festes i esdeveniments singulars.