El corredor martorellenc Emili Marés, present a la Marató de Nova York

1190
Emili Marés
Emili Marés

Emili Marés (Martorell, 1989) ha estat un dels més de 53.000 corredors que han participat a la Marató de Nova York el passat diumenge, 3 de novembre. Aquesta ha estat la primera prova de 42 quilòmetres en asfalt que el martorellenc ha disputat, i ho ha fet en 4 hores i 16 minuts, aconseguint la plaça 21.671.

El martorellenc, aficionat a les curses de muntanya, s’ha estrenat a Central Park i Brooklyn amb un doble objectiu: posar-se a prova en una de les maratons que aplega més corredors a nivell internacional i sentir en primera persona l’ambient que genera aquesta cursa, que enguany ha reunit 53.508 corredors.

Els pares de Marés, que van regalar-li el viatge i la inscripció a la marató pel seu 30è aniversari, així com la seva parella i el seu germà, van donar-li escalf ubicats al punt 27 i van ser els acompanyants de luxe en els seus primers 42 quilòmetres. El corredor ha admès que el tram final de la cursa va ser el més dur, tot i que va gaudir molt de la ciutat, desconeguda per a ell, alhora que corria.

Emili Marés, corredor martorellenc

El jove ja ha participat en la cursa Cavalls del Vent i la tradicional Matagalls-Montserrat. L’experiència de la Marató de Nova York l’anima a seguir participant de curses multitudinàries.