El curs de tècniques narratives comença a la Biblioteca amb èxit de participants

346

Dimarts passat va començar a la Biblioteca Martorell el curs de tècniques narratives que organitza l’Ajuntament de Martorell en conveni amb l’Ateneu Barcelonès. Un total de 13 persones -la totalitat de les places ofertades- aprendran les bases teòriques i pràctiques de l’escriptura literària, l’ordre, ritme i distribució de la informació.

L’objectiu és aproximar l’alumnat a l’escriptura literària, treballar amb les eines de l’escriptor -la ment i el llenguatge- i generar textos literaris que transmetin idees concretes.

Els participants rebran una introducció teòrica exemplificada de cada tema, produiran textos segons les propostes dels docents, analitzaran individualment i col·lectivament els textos elaborats pels companys i faran una posada en comú de dificultats i avanços.

El curs d’introducció a les tècniques narratives té una durada de 20 hores i es fa tots els dimarts, de 19.00 a 21.00h, durant 10 sessions. Les classes van començar el passat dimarts però es repetiran els dies 20 i 27 d’octubre, 3, 10, 17 i 24 de novembre i 1, 15 i 22 de desembre.

La formació va a càrrec d’una professora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i l’Ajuntament de Martorell s’encarrega del material necessari per impartir les sessions. El cost per persona és de 217€, dels quals l’usuari paga 152€ i l’Ajuntament 65€. Les places s’han cobert amb èxit.