El curtmetratge ‘The Way of Life’ rep l’Arbre d’Argent al Viva Film Festival de Sarajevo

374

El curtmetratge martorellenc The Way of Life, dirigit per Ana Maria Carrasco i guardonat enguany amb el Premi Vila de Martorell al Millor Treball Audiovisual, acaba de rebre l’Arbre d’Argent al Festival Internacional de Cinema Viva Film Festival, que s’ha celebrat entre els dies 1 i 5 de juny a la ciutat de Sarajevo (Bòsnia).

The Way of Life ha obtingut el segon premi a la categoria de Religió, concebuda per tal de promoure la convivència i la tolerància de tots els cultes religiosos, un tema especialment sensible a una ciutat com Sarajevo, on hi conviuen musulmans, ortodoxes, catòlics i jueus, havent estat la ciutat que més mesos de setge ha patit en tota la història per qüestions relacionades amb la intolerància als diferents credos.

L’Arbre d’Or (primer premi) ha estat per al curtmetratge suís Jewish Blnd Date, d’Anaelle Morf, i l’Arbre de Bronze (tercer premi) ha estat per al curtmetratge de Bòsnia i Hercegovina Inverzum d’en Damir Basic.

El festival ha rebut 2.133 treballs provinents de 99 països, amb quatre categories per la competició internacional: turisme, ecologia, religió i joves realitzadors.