El delegat del Govern, Salvador Jorba, presenta les lleis òmnibus a Martorell

350

El delegat del Govern a la demarcació de Barcelona, Salvador Jorba ha presentat, aquesta tarda, les lleis òmnibus a Martorell en un acte a la Casa de Cultura La Vila. En l’acte han assistit empresaris, professionals autònoms i emprenedors.

Jorba ha assegurat que “les lleis òmnibus afecten diferents competències de la Generalitat, concentren i modifiquen la normativa dirigida a l’agilitació administrativa, a la simplificació de requisits i tràmits i a la promoció de l’activitat econòmica, així com també la regulació audiovisual i l’àmbit d’urbanisme”.

El nou conjunt normatiu és resultat de la modificació de 87 lleis, i la derogació total de 6 i parcial d’altres 23. Jorba va enumerar casos concrets per conèixer i entendre millor l’abast i les possibilitats pràctiques d’algunes de les modificacions contingudes a les lleis òmnibus.

D’altra banda, l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve ha assegurat que “les lleis òmnibus pretenen agilitzar la burocràcia per millorar l’atenció als ciutadans i aquells que volen tirar endavant qualsevol projecte. És un compromís del Govern per agilitzar els tràmits administratius”.

Agilització administrativa
Es tracta d’una reforma administrativa sense precedents que respon al triple objectiu d’austeritat, aprimament i agilitat en què es fonamenta l’acció del Govern de la Generalitat. Aquest esforç de simplificació té l’objectiu de facilitar el desenvolupament del sector productiu i contribuir a la recuperació econòmica del país.