El departament de Promoció Econòmica orienta als joves en situació d’atur a trobar feina

404

Una quinzena de joves en situació d’atur i inscrits al Servei Local d’Ocupació de Martorell han participat en un taller monogràfic per conèixer les eines necessàries per trobar feina. Millorar les competències professionals i personals és bàsic per disposar de més possibilitats d’èxit en el mercat laboral. Aquesta acció la promou el Club de la Feina, del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell.

Aquest taller monogràfic, conduït per l’experta Cèlia Hil Morgades, ha donat a conèixer als participants recursos i eines per trobar feina per a joves: portals específics per a joves, treball a l’estranger, opcions formatives, programes de formació públics, currículum, emprenedoria, xarxes socials, serveis públics, eines per a l’auto-candidatura…

El perfil d’assistents al taller han estat joves d’entre 16 a 25 anys amb alfabetització i competència digital mínima i inscrits al Servei Local d’Ocupació de Martorell.

Monogràfics ‘Club de la Feina’
El següent taller programat és Com passar una entrevista de selecció per competències el proper 19 de maig on els participants coneixeran els tipus d’entrevistes de selecció que hi ha i com enfrontar-se a cadascuna d’elles. Finalment, l’oferta formativa proposa al mes de juny un monogràfic d’eines de coaching i programació neurolingüística per enfortir l’estat emocional dels participants alhora de buscar feina: Com gestionar l’atur amb eines de coaching i Programació neurolingüística.