El dilluns vinent 13 de juny començaran les obres de remodelació de la plaça de l’Oli

629

L’Ajuntament de Martorell iniciarà, dilluns vinent 13 de juny, les obres de remodelació de la plaça de l’Oli, ubicada al barri de Torrent de Llops. Les millores que es faran són fruit de les peticions recollides dels veïns i dels propietaris dels establiments de la plaça després d’una trobada amb l’alcalde Xavier Fonollosa i el regidor de Serveis Urbans i Via Pública, Lluís Esteve.

Mitjançant el Programa d’Inversions i Actuacions Prioritàries a la Via Pública (PRIAPVS), l’Ajuntament durà a terme un conjunt de millores a la plaça de l’Oli. El projecte de remodelació consisteix en l’ampliació i renovació dels jocs infantils amb la instal·lació d’una tanca d’accés al parc, la substitució del mobiliari urbà amb nous bancs i papereres, la millorar de l’enjardinament perimetral dels talussos i la reparació dels panots malmesos.

Fonollosa assegura que “aquesta actuació forma part de la prioritat de l’equip de govern de seguir remodelant les places i carrers de Martorell. Les actuacions estan fixades pels Serveis Tècnics Municipals recollint les peticions dels veïns”. L’alcalde, acompanyat pel regidor Esteve, van reunir-se, fa uns dies, amb veïns i propietaris dels establiments de la zona per explicar-los les millores previstes.

Terrasses i reducció de velocitat

La plaça de l’Oli compta amb diversos establiments que ofereixen la possibilitat als seus usuaris de gaudir d’una terrassa. L’Ajuntament pretén unificar el mobiliari de les terrasses: “dins les millores que fem a la plaça vam demanar als propietaris d’aquests establiments unificar el mobiliari per donar-hi un punt de qualitat”, diu Fonollosa.

En relació a les terrasses, l’alcalde té molt clar que “hem demanat als propietaris dels establiments la seva màxima col·laboració en complir rigorosament amb els horaris establerts. Des de l’Ajuntament volem garantir el descans dels veïns”.

La darrera millora que es farà a la plaça de l’Oli serà la col·locació de coixins berlinesos per reduir la velocitat dels vehicles. “Els veïns ens han traslladat que circulen vehicles per sobre de la velocitat permesa. Amb aquests coixins berlinesos garantirem que es respecti la velocitat”.

La millora del parc infantil s’executarà en una setmana i mitja i estarà prohibit l’accés mentre s’hi estigui treballant. L’execució de les obres a la plaça de l’Oli tindran una durada d’un mes i mig.