El director del Taller de cinema, Jaume Fargas, estrena ‘Lluc Sky Walker’ seleccionada als Gaudí

737

Aquest divendres s’ha estrenat la pel·lícula Lluc Sky Walker de Jaume Fargas, director del Taller de cinema de la regidoria de Joventut de Martorell, amb la participació d’alguns dels seus alumnes martorellencs. Una òpera prima amateur irònica, sarcàstica i surrealista, que ofereix una delirant reflexió sobre la mort, la relació amb els altres o l’amor infreqüent.

En Lluc, un home gris, amargat i despectiu, es guanya la vida canviant bombetes dels fanals dels carrers. La seva trobada amb en Martí, un sense sostre hieràtic, amb pinta de Pare Noel, que viu obsessionat amb la saga Star Wars, anirà transformant la seva vida. El seu periple vital els portarà al desert de Tunísia, a les ruïnes dels decorats on es va filmar la pel·lícula.

La martorellenca Anna Carrasco, ajudant de producció de la pel·lícula, ha explicat que “es tracta d’una comèdia negra amb picades d’ullet a la saga de George Lucas, que precisament avui estrena nova entrega”. Lluc Sky Walker es projecta als Cinemes Girona de Barcelona.

“El rodatge s’ha fet al Pub Moe’s del barri El Pla i a exteriors del barri Verge del Carme. També a Vilanova i la Geltrú i a Tunísia, als decorats de la Guerra de les Galàxies”, ha dit.

El film ha estat seleccionat als VIII Premis Gaudí de l’Acadèmia de Cinema de Catalunya. El dia 30 de desembre sabran si ha estat nominat en alguna de les categories.