El FC Barcelona i el RCD Espanyol brillen a Martorell en la tercera edició del torneig de futbol base femení

1163
Torneig CF Martorell femení
Torneig CF Martorell femení

El Club de Futbol Martorell ha reunit prop de 400 jugadores en la 3a edició del Torneig Ciutat de Martorell de futbol femení. El FC Barcelona, en categoria aleví, i el RCD Espanyol, en categoria infantil, han estat els vencedors d’una cita que ha aplegat 32 equips d’arreu del país.

La fase prèvia del torneig ha tingut lloc aquest matí al CE Torrent de Llops a partir de les 9.00h. Abans de dinar, han quedat definides les fase eliminatòries que han començat a les 16.30h. En aleví, els equips que han superat la lligueta han estat el CF Igualada, el CE Sant Gabriel, el Tecnifutbol, el CF Zaragoza, el FC Barcelona, el Girona FC, el RCD Espanyol i l’Escola Manu Lanzarote. En infantil, han sigut el CE Seagull, el CE Sant Gabriel, el CD Fontsanta-Fatjó, el CE Sabadell, el FC Barcelona, el Tecnifutbol, el RCD Espanyol i el CF Igualada.

Futbol d’alta qualitat en la fase final

Ja en la darrera fase del torneig, les finals han anat definint-se després dels quarts de final. Els grans favorits de la cita, el FC Barelona i el RCD Espanyol, no han fallat i s’han plantat les semifinals. En el pas previ a les grans finals, s’han repetit dues semifinals en ambdues categories: FC Barcelona-RCD Espanyol en aleví i infantil. El Tecnifutbol-CE Sant Gabriel en aleví i CE Seagull-CD Fontsanta-Fatjó han completat els quadres finals.

Només el FC Barcelona i el CE Sant Gabriel i el RCD Espanyol i el CD Fontsanta-Fatjó han assolit les finals. Les blaugrana, en aleví, s’han imposat a l’equip de Sant Adrià de Besós (2-0). El conjunt blanc-i-blau ha guanyat les de Cornellà de Llobregat en una final molt ajustada (2-1).

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, la regidora d’Esports Belén Leiva i la representant de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Paquita Linares, han estat els encarregats de lliurar els guardons. En aleví, la millor jugadora ha estat Martina Adrià (CE Sant Gabriel); el FC Barcelona ha sumat un doble premi col·lectiu: equip més golejador i equip menys golejat. En infantil, Alba Pérez ha estat premiada com la jugadora més valorada; el FC Barcelona ha estat el màxim golejador i el RCD Espanyol, el menys golejat.

El responsable de futbol femení del CF Martorell i organitzador del torneig, Carlos Prats, ha lloat l’esforç dels equips participants en oferir un bon nivell de futbol. A més, ha reconegut que aquesta cita també és una manera “de situar Martorell en el mapa del millor futbol base català femení”.

Carlos Prats, responsable futbol femení CF Martorell

Cita solidària

El torneig blanc-i-vermell, a més, ha tingut un caire solidari. El CF Martorell ha col·laborat amb la Creu Roja Baix Llobregat Nord en la recollida de material d’higiene i material escolar. Prats ha admès que aquesta iniciativa ha tingut el suport de tots els assistents al CE Torrent de Llops.

Carlos Prats, responsable futbol femení CF Martorell

Els pares, jugadores i aficionats han pogut dipositar, durant tot el dia i en els contenidors de l’entitat hospitalària, productes per cobrir aquestes necessitats. De moment, es desconeix la quantitat de material recollit fins el seu inventari.