El femení de waterpolo del CN Martorell, imbatut, aconsegueix la dotzena victòria consecutiva

963

L’absolut femení de waterpolo ha aconseguit la dotzena victòria consecutiva del curs 2016-2017 i es manté invicte des que comencés el curs. Les de Rafa López va guanyar per 3 a 31 a la piscina del CN Tàrraco i són més líders de la Primera Divisió. El Club Natació Catalunya i el CN Badia són els perseguidors més immediats de les martorellenques.

En futbol, el primer equip del Club de Futbol Martorell va empatar a 2 davant l’Atlètic Prat Delta. Tot i avançar-se per 2 a 0 en els primers cinc minuts amb gols de David Gimeno i Gerard Llobet, els pratencs van empatar amb gols de Carlitos i Cabello.
El filial blanc-i-vermell, de la seva banda, va perdre per 1 a 3. Tot i que Kevin Domínguez va empatar al límit del descans, els martorellencs van perdre Michael per doble targeta groga i els visitants van fer l’1 a 3.
Triomf del primer equip del Club Handbol Martorell davant el Polinyà (27-21), una victòria que deixa els martorellencs a tres punts de la permanència. Els de Christian Stahringer superen els vallesans, tot i que es van quedar a dos punts del gol average.

Cau el bàsquet
En bàsquet, derrota del primer equip del Club Bàsquet Martorell per 71 a 83 davant el Sant Nicolau de Sabadell. Els d’Adrià Alonso que perden per primer cop en el 2017. La lesió de Guillem Jou va marcar gran part del partit. A més, la poca efectivitat en atac i una defensa massa permissiva va servir en safata el triomf als sabadellencs.

En futbol sala, important triomf del Sala5 davant el Salou, per 7 a 4. El hat-trick de Pau Albacete, a més dels gols de Jaime Solana i Marc Areny van donar 3 punts balsàmics a un Sala5 necessitat. En rugby, l’absolut masculí del Rugby Club Martorell va imposar-se per 24 a 17 al Garrotxa-Banyoles, el femení va guanyar per 0 a 43 al Sabadell Santa Coloma i el filial masculí va perdre per 80-5 al camp del Manresa RC.