El femení del CF Martorell supera un aspirant a tercera plaça i s’allunya de la zona de perill

1037
Femení CF Martorell

El primer equip femení del Club de Futbol Martorell va guanyar ahir al migdia al Complex Esportiu Torrent de Llops contra el CE L’Hospitalet (2-1) i ha pres una mica d’oxigen en una ratxa negativa de poc gol que arrossegava. Les de Jaime Cañedo van saber patir per puntuar i comencen a posar distància amb els llocs de perill de la taula.

Les blanc-i-vermelles van aconseguir els tres punts després de remuntar una diana en contra. No van tenir l’encert desitjat en la primera meitat, però l’efectivitat els va somriure tot just abans d’arribar al descans. Les martorellenques van empatar amb un gol de Clàudia Sánchez, i a cinc minuts per al 90, després d’haver aguantat el segon temps amb l’1-1 en el marcador, Arantxa Ferrer va desfer l’empat per quedar-se amb els tres punts. L’entrenador Jaime Cañedo va explicar com va arribar els dos gols del seu equip i com es van mostrar al terreny de joc.

Jaime Cañedo, entrenador CF Martorell femení

Amb aquest triomf, les martorellenques s’acosten a la part mitja d ela taula i ha posat punt i final a la primera volta en la dotzena posició.

Derrota per tancar la primera volta

També en futbol, el primer equip masculí va caure en la seva visita al CF Vilanova (3-0) en un partit marcat per les baixes dels blanc-i-vermells i la poca efectivitat al CEM Parc del Garraf.

Oriol Codina va batre Marc Ollé quan passaven només onze minuts, i després que Carlos Contreras ho provés abans sense encert. Els locals van manar creant més perill i posant en problemes els d’Albert Nualart, que es van veure obligats a canviar de disposició tàctica per trobar-se més còmodes. I ho van aconseguir, però no van tenir fortuna.

En la represa, els vilanovins van tornar a marcar, amb un gol espectacular de voleia del mateix Codina, que va protagonitzar el gol de la jornada. Els d’Albert Nualart, amb només cinc canvis, van intentar donar un altre aire al partit amb cares noves, i Guillem Anglada va tenir la més clara dels jugadors que sortien des de la banqueta, però no va tenir fortuna. Jose Balada el va acompanyar en aquestes tasques, però ahir no va aconseguir fer entrar la pilota. En una acció desafortunada, Sergi Fernández va empènyer dins un xut aïllat de Contreras i va suposar la sentència del partit.

Els blanc-i-vermells segueixen quatre punts per sobre de la promoció de descens però han baixat fins la dotzena plaça. La setmana que ve obriran la segona volta al camp del CF Can Vidalet.

Cauen en la visita al líder

En bàsquet, perquè el primer equip del Club Bàsquet Martorell va caure contra el líder, el Club Bàsquet Vic (78-63) i es queda amb un balanç de vuit victòries i set derrotes. Els de Toni Olivares van mantenir-se dins del partit fins que, en el tram final, els vigatans van estirar el seu avantatge a base de qualitat individual  i van segellar la victòria.

Amb aquesta derrota els blaus es queden sisens, a dues victòries del SESE, i aquest cap de setmana rebran l’Arenys Bàsquet, el rival que els persegueix a dues victòries de distància.

En futbol sala, derrota a la pista del FS Manresa per (6-3) per al primer equip del Sala5 Martorell, que no va poder sumar lluny de casa i encadenar cinc victòries consecutives. Els vermells van protagonitzar una primera meitat molt més igualada, però els bagencs van oferir una millor versió al segon temps i van topar amb un Sala5 que no va presentar la mateixa resistència.

El primer equip del Club Handbol Martorell va perdre en el seu primer partit del 2020. Va ser davant l’Handbol Esplugues, (29-20). Els groc-i-negres no han pogut tornar amb els dos punts i empaten a nou punts  a la taula amb l’Handbol Sant Esteve Sesrovires i l’Handbol Lleida Pardinyes.

I l’absolut masculí del Rugby Club Martorell va imposar-se al Ripollès RC (32-26) i ja encadena dues victòries consecutives en la segona etapa de competició.