El femení del CH Martorell consolida el campionat d’hivern amb una victòria plàcida

854
CH Martorell femení

El primer equip femení del Club Handbol Martorell tornarà a dormir líder després d’un triomf a domicili davant el CE Molins de Rei (28-45). Les de Franco Stauble han arrencat la segona volta lluny de les Instal·lacions Esportives Municipals i ho han fet amb una victòria on no van donar opció al conjunt molinenc. Després d’acabar la primera volta i proclamar-se campiones d’hivern, les groc-i-negres han assegurat una setmana més la primera plaça amb un punt de marge respecte el segon classificat, l’Handbol Ribes, i dos respecte el CH Cerdanyola i el CH La Garriga, el tercer i quart classificat respectivament.

En clau masculina, el primer equip martorellenc va imposar-se a l’OAR Gràcia  de Sabadell (25-29) en la primera jornada de la segona volta. Els de Christian Stahringer han millorat la derrota de la primera volta i, a més, han recuperat el gol average en contra, que era de tres gols. Amb aquests dos punts ascendeixen al desè lloc i s’allunyen de les dues darreres places de la taula.

Triomf sense complicacions

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va guanyar el Club Baloncesto Alfindén (79-58) i ha pujat a la cinquena plaça amb un balanç d’11-7. Els de Toni Olivares van desfer la igualtat molt aviat, en el primer quart, amb un parcial de 26-17, i van mostrar molt encert des de ben aviat.

Al descans, va haver-se de resoldre una violació del reglament, i és que l’aragonès Jorge Plou no estava inscrit a l’acta i va disputar uns minuts. Davant d’aquesta sanció, l’Alfindén ja tenia el partit perdut, però la segona meitat es va jugar de totes maneres. Els de Toni Olivares van mantenir la renda a ratlla i es van apropar a un avantatge de fins a 30 punts.

Per a l’entrenador Toni Olivares, tot i patir una desconnexió de la primera a la segona meitat, l’equip va respondre bé i destaca el bon treball defensiu

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

Derrotes dures lluny de casa

El primer equip del Club de Futbol Martorell  va caure a Valls (2-0) i s’ha enfonsat a la zona de descens a Segona Catalana. Dues accions locals van desfer la igualtat i no van donar opció a que els d’Albert Nualart puntuessin a domicili. Marc Ollé va cometre una errada que va obligar Sergi Fernández a cometre penal, que va transformar Torné. Els martorellencs van seguir buscant l’empat, però les oportunitats arribaven per part de la UE Valls.

En la represa, Joel va inventar-se un xut on Ollé no va arribar a blocar i va establir el 2 a 0 definitiu. Amb aquest resultat, la plantilla d’Albert Nualart no va trobar la manera per crear més perill i va veure’s condemnada a una nova derrota. Aquesta derrota ha deixat els martorellencs quarts per la cua, en posicions de descens directe, i empatats amb la UD Viladecans, que jugaria la promoció per la permanència.

En clau femenina, empat a de les blanc-i-vermelles contra el FC Sant Cugat (1-1), un resultat que les puja a la onzena plaça, amb 22 punts.

Sense gol a Salou

Derrota contundent del primer equip del Sala5 Martorell contra el Salou (5-0), on van acusar les baixes i no van poder plantar cara al conjunt local. Les absències de Cristian, Fouad, Sergio Arriero i Husse van minvar la plantilla vermella.

Els locals van avançar-se amb dos gols a la primera meitat, i a la represa van tornar els gols tarragonins. Un contraatac va portar el tercer i bolcats a ajustar el marcador, els vermells van encaixar dos gols que van sentenciar la derrota. Tot i la derrota, els martorellencs es mantenen a un punt de la quarta plaça.