El Festival benèfic de l’Arc de Sant Martí arriba divendres al quart de segle

437
23è Festival Benèfic Arc de Sant Martí
23è Festival Benèfic Arc de Sant Martí

La Fundació Privada Arc de Sant Martí ja ho té tot a punt per celebrar 25 anys de festivals benèfics a Martorell destinats a millorar la vida a les persones amb altres capacitats. La cita arriba aquest divendres 10 de maig, a les 21.00h a El Progrés, amb una vetllada plena d’actuacions del musical Grease. La recaptació se seguirà destinant al nou complex d’habitatges residencials per a usuaris, a l’avinguda del Camí Fondo.

Des de l’octubre passat, usuaris de l’Arc de Sant Martí, familiars i amics de l’entitat assagen, sota la direcció artística de Beni Martos, passatges de Grease. “Totes les actuacions estan basades en la pel·lícula i el musical i la participació és totalment voluntària, configurant un grup molt variat, cadascú amb les seves capacitats, i que en conjunt queda molt bé”, explica la gerent de la Fundació, Rosa Cadenas.

Rosa Cadenas, gerent de la Fundació Arc de Sant Martí

El preu de l’entrada serà de 20 euros, amb finalitat benèfica: “continuarem la campanya per finançar el complex d’habitatges a l’avinguda del Camí Fondo. Està a punt d’acabar-se, però encara trigarem un temps en pagar-lo del tot. També volem destinar diners a tenir el complex més sofisticat que mereixen les persones amb discapacitat intel·lectual, per viure allà amb el màxim grau d’autonomia”.

Rosa Cadenas, gerent de la Fundació Arc de Sant Martí

No hi faltarà la tradicional tómbola, farcida d’articles donats per comerços i empreses de Martorell i rodalia. Cada butlleta val 10 euros i Cadenas emfasitza que “tots els números que es compren tenen premi, i alguns d’ells, de molt valor. Al final de l’espectacle, cada comprador passarà pel nostre estand i veurà què li ha tocat. Pot ser un ipad, una tele o una caixa de fruita, però tots els premis són molt agraïts i útils”.

Rosa Cadenas, gerent de la Fundació Arc de Sant Martí
Cartell del 25è Festival de l'Arc de Sant Martí
Cartell del 25è Festival de l’Arc de Sant Martí