El filial del CH Martorell ascendeix a Tercera Catalana en una fita històrica per a l’entitat

268

El sènior B del Club Handbol Martorell ha consumat l’ascens a Tercera Catalana per primera vegada des de la seva creació. Després de la temporada 2007-2008, en què van ser-hi molt a prop, els groc-i-negres han signat les millors temporades des de l’arribada de Jordi Florenza al capdavant del club.

Mai abans el filial martorellenc havia ascendit de categoria i, enguany, ho ha aconseguit una jornada abans de posar punt i final a la temporada. El conjunt dirigit per Jordi Florenza té 37 punts, tres per sobre del quart classificat, i és a set del segon, el Club Handbol Salou. El líder del grup A de Quarta Catalana és l’Handbol Berga.

Un equip equilibrat

La plantilla groc-i-negra s’ha convertit en la unió perfecta: la joventut dels jugadors juvenils i primers anys de sènior amb la veterania dels que porten més anys practicant l’handbol. Aquesta barreja els ha permès formar un equip que ha lluitat per sobreposar-se a les baixes i a la seva condició de pont i pedrera del primer equip.

Tot plegat els ha dut a confirmar l’ascens a Tercera Catalana, la categoria en què fa dos anys militava el primer equip del CH Martorell. L’escenari per al club ara ha canviat i tot i que encara manca confirmar la permanència a primera catalana del primer equip, la presència a Tercera Catalana del filial està assegurada.

L’entrenador groc-i-negre, Jordi Florenza, ha admès que el grup va fer un pas endavant i l’arribada de jugadors juvenils i l’ambició de l’equip van ser les claus de l’ascens.

Jordi Florenza, entrenador filial CH Martorell

Els martorellencs jugaran aquesta setmana el darrer partit de la lliga regular aquest dissabte (16.00h, Instal·lacions Esportives Municipals) contra l’Handbol Berga, el líder del grup A de Quarta Catalana.