El Foment estrena dissabte temporada de teatre amb una obra sobre paternitats

870
'Pares Nostres'. Foto: ACN
'Pares Nostres'. Foto: ACN

Pares nostres, una obra que reflexiona al voltant de l’evolució de la paternitat en el temps, serà el tret de sortida de la temporada de teatre d’El Foment. L’obra es representarà aquest dissabte 22 de setembre a les 21.30h, i encara hi ha entrades a la venda, tant anticipades com a taquilla. La junta de l’entitat ja té programades dues obres més fins a finals d’any, i ha perfilat una actuació de circ, dues sessions de Pastufets i la data dels propers Escenaris Secrets.

Pares nostres, de la Companyia Indòmita, és dirigida per Iván Morales i interpretada per David Planas i Jordi Gilabert, sobre un text original escrit per quatre dones -Lluïsa Cunillé, Marta Buchaca, Victoria Szpunberg i Marta Aguilar. Reflexiona “al voltant de la paternitat, de com ha canviat la figura del pare des dels seus inicis com a caçador tribal i fins al dia d’avui, a través de 4 històries que en parlen”, avança la presidenta d’El Foment, Puri Massa.

Puri Massa, presidenta d'El Foment

Les entrades ja són a la venda de manera anticipada. El preu és de 8 euros a la zona preferent (fileres 1 a la 9) i de 6 euros (de la filera 10 a la 19), amb descompte d’un euro per a persones posseïdores del carnet d’amic d’El Foment o acreditació de pertànyer a alguna entitat local. Aquest divendres 21 de setembre hi haurà venda d’entrades anticipades a El Foment -de 19.00 a 21.00h-, i també es poden adquirir al correu electrònic fomentmartorell@gmail.com. A taquilla, el dia de l’espectacle, els preus són de 10 i 8 euros, segons el mateix criteri d’ubicació.

Puri Massa, presidenta d'El Foment

Resta de representacions previstes

La programació continuarà el 13 d’octubre (21.30h) amb There was a fiesta, “la història d’una parella d’aquí que, als anys 50, triomfa a Hollywood a través del jazz i que es relaciona amb personatges importants”, explica la presidenta de l’entitat.

Puri Massa, presidenta d'El Foment

El 24 novembre (21.30h) s’ha programat “l’esperat Improshow, de Planeta Impro. L’any passat en vam fer un tastet i va funcionar molt bé, ja que és un espectacle molt interactiu, divertit i impressionant, ja que és el públic qui decideix, a través d’unes notetes, què faran els actors dalt de l’escenari, sense les pautes habituals”.

Pel desembre, El Foment ha inclòs un espectacle de circ pel dia 15. A més, té concretat “fer dues sessions de Pastufets per Nadal, i en els propers dies ens hem de reunir per decidir si també farem Pastorets“. Finalment, Massa comenta que una altra de les activitats ja habituals, els Escenaris Secrets, “s’avançarà una mica el 2019 i se celebrarà al març, enlloc del maig, com en anys anteriors”.