El GEIEG es proclama campió de la Lliga Kopparberg de rugbi en la final celebrada a Martorell

1604
Final Lliga Kopparberg rugby femení

La Lliga Kopparberg de Primera femenina de rugbi ha posat punt i final aquest migdia al Complex Esportiu Torrent de Llops. I el GEIEG s’ha proclamat vencedor per un contundent 44-5 davant el BUC (Barcelona Universitari Club). Les gironines han guanyat el títol de la màxima competició catalana femenina en una final en què han dominat el partit des de l’inici. D’aquesta manera, el GEIEG pren el relleu del CN Poble Nou com a campió de la Lliga Kopparberg de Primera, una competició que les barcelonines van guanyar les tres darreres edicions.

El control de la final ha estat en mans del conjunt de Girona, que s’ha avançat amb els primers cinc punts quan passaven menys de 10 minuts. Tot i la resposta del BUC, una reacció amb què ha empatat i feia el 5-5, el GEIEG ha aconseguit endur-se un triomf que val un campionat de lliga.

El GEIEG ha assolit aquesta final en vèncer el Castelldefels (66-5) en la semifinal que va tenir lloc a La Foixarda el cap de setmana passat. Les gironines van ser les campiones de la lliga regular i no van tenir problemes per tombar el Castelldefels, minvat per lesions.

El BUC, de la seva banda, va ser el primer a assolir la gran final. Però va haver de suar de més, i és que en la semifinal contra el CN Poble Nou, es va recórrer a la pròrroga per veure el definitiu 5-8.

Final televisada a Martorell

Martorell ha estat, per segon any consecutiu, la seu de la final de la Lliga Kopparberg de Primera. El curs passat, el CN Poble Nou va imposar-se al Gòtics Rugby Club i va revalidar el seu títol per tercer any consecutiu. El GEIEG defensarà l’status de campió per, almenys, una temporada més.

La graderia del CE Torrent de Llops, plena de gom a gom, ha acollit els prop de 200 espectadors i seguidors que s’han apropat a presenciar la final en directe. El partit, a més, ha estat retransmès per La Xarxa de Televisions Locals, amb les càmeres per primer cop a Martorell oferint el millor rugbi femení del país.