El grup Grotescos de Camboya farà ballar La Vila aquest divendres amb una ‘Flash Mob’ terrorífica

391

El grup martorellenc de teatre Grotescos de Camboya organitza aquest divendres 28 d’octubre una Flash Mob oberta a tothom i dedicada al gènere del terror. La gent que s’animi a participar-hi haurà de portar disfressa i formarà part de la creació d’una coreografia de la cançó Thriller, de Michael Jackson. Aquesta proposta lúdica l’organitza el col·lectiu de botiguers Fem Barri, Fem Vila.

Coincidint amb la festivitat de Tots Sants i Halloween, Grotescos de Camboya ha proposat fer una coreografia i playback de la popular cançóThriller de Michael Jackson, que es representarà divendres pels carrers de La Vila, des de les 18.00h. La directora de la formació teatral, Puri Massa, explica que assajaran el dimarts 25, a les 19.00h, dimecres, a les 19.15, i dijous, a les 19.00h, a la Casa de Cultura La Vila.

Massa anima “tothom a afegir-s’hi, encara que no pugui venir a algun dels assajos, ja que serà una experiència molt divertida. De fet, des de Grotescos ens agrada tot allò que faci riure per ridícul, per vergonya aliena. Nosaltres som així i per això estarem allà fent els passos de Thriller i esperant que tothom ens acompanyi ballant-lo”. La directora -que composa el grup junt amb Martín Serrano i Quim Parera- comenta que “l’únic requisit és que “divendres cadascú es porti fet de casa la seva disfressa terrorífica i el maquillatge”. Una quinzena de persones ja s’han apuntat al muntatge i més de tres-centes el segueixen a través de la pàgina de Facebook del grup.

Més activitats

La Flash Mob forma part d’un conjunt de propostes impulsades pel col·lectiu Fem Barri, Fem Vila al que hi estan adherits més de 50 establiments del nucli antic de Martorell. La celebració de la castanyada a La Vila començarà a les 17.00h, amb la Zombie Walk (castanyeres contra zombies) que passaran pels carrers del Mur, Anselm Clavé, Llosellas, plaça de l’Església, carrer Francesc Santacana i plaça de la Vila. La cercavila estarà amenitzada per la colla de grallers dels Gegants de Martorell. Entre les 17.00 i les 20.00h, maquillatge de terror amb ferides i sang. A les 18.00h, Flash Mob amb la companyia de teatre Grotescos de Camboya. Durant tota la tarda i haurà venda de castanyes. La festa l’organitza Fem Barri, Fem Vila i hi col·laboren Grotescos de Camboya; Grallers dels Gegants de Martorell i l’Ajuntament de Martorell.