El juvenil masculí del CH Martorell aconsegueix convertir-se en un dels millors conjunts de Segona Catalana

1290
Recepció Club Handbol Martorell
Recepció Club Handbol Martorell

El juvenil masculí del Club Handbol Martorell s’ha proclamat segon classificat de Segona Catalana en el curs 2017-2018, superant les absències durant la temporada i aconseguint regularitat en el seu joc. L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, han rebut aquest dimecres els groc-i-negres per lliurar-los un obsequi en reconeixement a la bona tasca feta durant el curs.

L’equip ha estat acompanyat per la membre de la junta del CH Martorell i segona entrenadora de l’equip, Marta Solà, qui ha destacat “l’orgull de veure l’equip tirar endavant tot i les dificultats de comptar amb pocs jugadors”. Els groc-i-negres han fet de la dificultat virtut, aconseguint entrar al Top 4 dels millors conjunts d’aquesta categoria i caient a la final.

Marta Solà, membre junta directiva CH Martorell

El capità de l’equip, Guillem Amengual, ha reconegut que el curs es va convertir en un repte. Tenir pocs efectius i haver-se de reinventar va ser la clau per signar una temporada que ha anat de menys a més. “Quan vam començar la temporada vaig pensar que seria molt díficil, pero en veure l’evolució de l’equip, em vaig animar a millorar amb ells”, ha confessat.

Guillem Amengual, capità equip juvenil masculí CH Martorell