El Manresa i el CB Castellbisbal s’embutxaquen el torneig minibàsquet més consolidat de Martorell

845
Torneig CB La Mercè
Torneig CB La Mercè

El Club Bàsquet La Mercè ha celebrat aquest matí la 23a edició del Torneig de bàsquet Vila de Martorell amb prop de 100 jugadors i jugadores. L’entitat presidida per Jordi del Amo ha aplegat vuit equips i 12 partits des de les 9.00h fins les 14.00h, quan s’han entregat els premis als guanyadors i millors jugadors de la cita.

Manresa i Castellbisbal, primers classificats

El Bàsquet Manresa ha reeditat la primera plaça de la temporada anterior, en guanyar els tres partits de la lligueta i mantenir-se invictes durant tota la jornada. En clau femenina, el Club Bàsquet Castellbisbal s’ha proclamat campió del torneig, que també ha guanyat els tres partits.

Gina Pons, de l’equip guanyador, ha estat proclamada la millor jugadora del torneig. Guillem Menéndez, integtrant del CB Cornellà, ha sigut el jugador més valorat de la modalitat masculina. El femení del CB Castelldefels s’ha endut el premi fair play de la competició.

Concurs de tir i circuit d’habilitats

A banda de disputar els partits, els participants han pres part en el circuit d’habilitats i el concurs de triples. Àlex Moncunill, jugador del Bàsquet Manresa, ha anotat 11 triples de 15 llançats en la seva sèrie i s’ha proclamat campió del concurs de llançament.

Per primera vegada en la història, el CB La Mercè no ha pogut participar amb equips del club en no poder comptar amb equips d’aquesta categoria. Però el president de l’entitat, Jordi del Amo, ha destacat que aquest torneig és una bona manera “de fomentar el bàsquet de base, a Martorell és important fer-ho” i ha reconegut que no podien deixar escapar l’oportunitat de tornar a celebrar-lo.

Jordi del Amo, president CB La Mercè

A l’entrega de premis han assistit l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, així com els regidors del consistori Núria Canal, Míriam Riera i Albert Fernández Claramunt.