El Martorell Atlètic Club obre el Campionat Escolar d’Atletisme dins la Festa del Roser

509

El proper 4 d’octubre tindrà lloc el VIII cros escolar i la cursa Open al Complex Esportiu Torrent de Llops que promou el Martorell Atlètic Club (MAC). Aquesta prova s’inclou en el Campionat Escolar d’Atletisme, una cita molt integrada dins el calendari escolar i que els centres esperen en l’inici del curs. Les inscripcions ja són obertes i es poden fer a través del web martorellatletic.cat.

El Campionat Escolar d’Atletisme 2015-2016 comptarà amb tres jornades. A més del 4 d’octubre, el 18 i el 25 d’octubre es farà la primera i segona jornada del IX Campionat Escolar d’Atletisme. En cada jornada es disputaran cinc proves: velocitat, mig fons, salt (llargada i alçada), relleu i llançament (pilota o pes).

Requisits per participar-hi
Tots els atletes hauran de tenir la seva corresponent llicència tramitada per la temporada en curs. El MAC es farà càrrec de les despeses d’una llicència de dia per cada participant.

Les inscripcions es poden fer gratuïtes per grups omplint el formulari disponible al web martorellatletic.cat; en paper fins a les 20.00h del 30 de setembre i per correu electrònic cros@martorellatletic.cat fins les 20.00h de l’1 d’octubre. Les individuals es poden fer al web martorellatletic.cat fins les 21.00h del 2 d’octubre.