El Martorell Atlètic Club tanca temporada amb curses, sopar i reconeixent als seus atletes

664

El Martorell Atlètic Club va reunir més d’un centenar de persones el dissabte en la jornada de cloenda del curs 2014-15 al Complex Esportiu de Torrent de Llops. L’entitat va organitzar diverses curses per atletes de l’entitat i els seus familiars, va lliurar els trofeus als millors atletes de les diferents categories i va cloure la vetllada amb un sopar de germanor al qual van assistir uns 120 comensals.

La jornada va començar amb la competició social, una sèrie de curses de 300, 600 i 1000 metres lliures per als atletes del club i també per a familiars. Tot seguit, es va reconèixer als millors esportistes en cada categoria i gènere segons les marques obtingudes durant la temporada, així com també premiant als que han fet més esforç no reconegut amb resultats.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament, Belén Leiva, i la de Comunicació, Míriam Riera, van ser al lliurament dels trofeus al costat del president del MAC, Sergio Cinto. Per acabar, prop de 120 persones van sopar a les instal·lacions.

Tal i com explica el tresorer del Martorell Atlètic Club, David Miret “aquesta jornada serveix per trobar-nos tots plegats i fer pinya. Durant l’any, els atletes no coincideixen, ja que per edats participen en diversos campionats que es fan arreu, i tampoc es troben en conjunt en els entrenaments”.

Per la seva banda, Sergio Cinto passava balanç “a una bona temporada, que esperem que a partir de setembre sigui millor. Volem augmentar en número d’atletes, però sobretot ens agradaria poder incrementar la nostra presència de participants en els campionats d’Espanya”.