El Martorell Atlètic Club tanca una de les temporades més exitoses de la seva història

521

El Martorell Atlètic Club (MAC) ha finalitzat la temporada 2016-2017 amb l’acte de cloenda al Complex Esportiu Torrent de Llops on hi han participat els atletes de l’entitat acompanyats de les seves famílies. Abans del sopar s’han disputat un seguit de proves socials a les pistes d’atletisme del CE Torrent de Llops per a totes les categories.

L’atletisme martorellenc ha tancat el millor curs de la història després d’una dècada d’existència del MAC. En deu anys l’entitat ha passat de 23 a 117 llicències vives. El director tècnic del MAC, Nacho Pinedo, assegura que “és una passada. Mai haguéssim imaginat al 2006 que el club estigui creixent tant. Hem de reforçar les categories benjamines i, en canvi, en categoria veterans l’augment d’atletes del club ha estat espectacular”.

Cinc mencions especials
Durant el sopar de fi de temporada el MAC ha lliurat els premis anuals als millors atletes per categories: Arnau Gutiérrez (benjamí masculí), Xavier Lerma (aleví masculí), Laia Cascalló (infantil femenina), Arnau Miret (infantil masculí), Àurea Pino i Laia Castaño (cadet femenina), Raúl Torres (cadet masculí), Anna Mantis (juvenil femenina), Sandra Checa (júnior femenina i Carlos Antunes i Lluís Casanova (júnior masculí); Esmeralda Zaragoza (veterana femenina) i José Antonio Hernández (veterà masculí). Les categories benjamí femenina, aleví femenina i juvenil masculina han quedat desertes

En les proves socials s’han disputat cinc proves: 300 metres llisos (per als més petits); 600 metres llisos (aleví); 1.000 metres llisos (infantil i cadet) i dues proves populars masculins i femenins, respectivament. Pinedo reconeix que “hi ha premis per a tothom perquè més que competir és passar-ho bé lluny de les marques i l’esforç de tota la temporada”.

La regidora d’Esports, Belén Leiva; el regidor de Promoció Econòmica, Noves Tecnologies i Règim Interior, Lluís Amat i la representant del MAC, Esmeralda Zaragoza han lliurat els premis als tres primers classificats de cada prova. L’entitat també ha lliurat un diploma a tots els partipants de forma individual de l’escola d’atletisme. De cara el proper curs el MAC ha fet públic un seguit de canvis en els entrenadors per categories. Els atletes tenen vacances fins la primera setmana de setembre.