El Martorell Atlètic lidera el campionat escolar d’atletisme després de la primera prova

429

El Martorell Atlètic Club ha viscut, aquest diumenge, una autèntica festa de l’atletisme amb la posada en marxa del campionat escolar i la disputa de l’Open i el Cros. Joel Torres i Esmeralza Zaragoza s’han adjudicat l’Open. El Martorell Atlètic Club lidera el campionat escolar, seguit de les escoles José Echegaray i Els Convents.

En categoria cadet, Raúl Torres (masculí) i Laia Castaño (femení) han estat els guanyadors del VIII Cros del Martorell Atlètic Club. En categoria infantil, els vencedors han estat Martín Cabello (masculí) i Marta Romero (femení). En categoria aleví, Marc Vallès (masculí) i Aina Hernández (femení). En categoria benjamí, Iker García (masculí) i Sara Santos (femení); en categoria prebenjamí Ares Villatobas (masculí) i Ingrid del Campo (femení) i en categoria nins Tumisola Akande (masculí) i Ainhoa Vázquez (femení).

Torres i Zaragoza guanyen l’Open

Joel Torres ha estat el guanyador de la Cursa Open. Després d’un inici molt igualat, l’atleta del MAC ha afagat una avantatge al final de la primera volta que li ha permès mantenir-la fins al final. En la cursa femenina, Esmeralda Zaragoza ha fet una cursa intel·ligent, de menys a més, aconseguint així una victòria còmoda respecte a la resta de rivals.

El Martorell Atlètic Club (MAC) és el primer líder del campionat escolar d’atletisme amb 95 punts. Tot i això, amb un avantatge mínim ja que l’escola José Echaragay és segon amb un punt menys (94). L’escola Els Convents, tercer, és més lluny amb 23 punts.