El Martorell Gimnàstic Club debuta en la Fase Final de Catalunya amb vuit podis en diferents categories

1369
Martorell Gimnàstic Club
Martorell Gimnàstic Club

La Fase Final de Catalunya en edat escolar de gimnàstica artística que va celebrar-se a Salt el passat 13 de maig va veure fins a vuit podis d’11 gimnastes martorellenques. Amb 11 representants, l’entitat martorellenca va poder veure recompensade salgunes de les actuacions de les seves esportistes amb medalles.

Sara Ortiz i Ana Martín han estat les gimnastes amb les millors actuacions del gruix martorellenc. Ortiz (base 5 grans) va pujar-hi fins en tres ocasions: primera en l’aparell de barra, primera en l’aparell de terra i segona a l’aparell de salt. De la seva banda, Martín va aconseguir la primera plaça en l’aparell de terra, el segon lloc en l’aparell de barra i el tercer en la classificació general.

Martorell Gimnàstic Club
Martorell Gimnàstic Club

En la categoria base 4 grans, dues gimnastes martorellenques més van trepitjar el calaix. Es tracta de Marta Subirats, primera en l’aparell de paral·leles, i de Sofía Fernández, que va ser la segona millor gimnasta en l’aparell de barra. Fernández va quedar-se quarta en la classificació general.

En la resta de categories, Gemma Ruiz (de base 2 petites) va ser tercera en l’aparell de barra, sumant una medalla més per a la delegació martorellenca. Abril López, una de les gimnastes més joves, va aconseguir un vuitè lloc en l’aparell de salt de base 2 grans. Noa Santos va ser cinquena en l’aparell de terra, Noa Novansky, vuitena en terra i Carla Ortiz, setena en les paral·leles.

Eire Cruces, de CCEE A Grans també va prendre part en la Fase Final de Copa Catalana d’Escolars, on va sumar dues medalles per ser la millor gimnasta en l’aparell de barra de la seva categoria i el segon lloc en la classificació general.