El Martorell Gimnàstic i el Club Handbol Martorell ajuden els centres assistencials amb material sanitari

652

El Martorell Gimnàstic Club ha destinat l’import íntegre del premi que van guanyar al Carnaval 2020 a comprar material mèdic per a l’Hospital Sant Joan de Déu i la Residència Sant Joan de Déu. De la seva banda, el Club Handbol Martorell ha fet entrega de més d’un centenar de guants a la Residència Anoia per contribuir en la lluita contra el contagi del coronavirus.

El Martorell Gimnàstic Club ha invertit en solidaritat els 400 euros que va rebre al Carnaval com a Premi a la Millor Coreografia. El pack de material lliurat ha estat format per termòmetres, tensiòmetres, gel desinfectant i fonendoscopis.

La presidenta Sílvia Blanco explica que, “degut a la situació tan complicada que estem vivint, vam decidir invertir aquests diners per ajudar la sanitat del nostre poble. Ens vam posar en contacte amb la direcció de l’Hospital Sant Joan de Déu i de la Residència Sant Joan de Déu i els vam demanar com podíem ajudar. Ens van fer una comanda del material i la setmana passada els hi vam lliurar, gràcies a l’ajuda de la Policia Local. Al club fomentem els valors i la solidaritat i, sempre que podem, volem ajudar el nostre poble”.

Sílvia Blanco, presidenta Martorell Gimnàstic Club

Un dels altres clubs esportius que s’ha animat a fer un cop de mà en frenar en prevenir el contagi ha estat el Club Handbol Martorell, que ha col·laborat amb la Residència Anoia. El lligam laboral d’algunes jugadores de l’entitat amb aquest centre sanitari i la predisposició del club han estat clau perquè aquest centre rebés l’ajuda groc-i-negra.

El president del club, Jordi Florenza, exposa que “vam parlar amb l’Ajuntament l’opció d’obrir les Instal·lacions Esportives Municipals per recaptar el material sanitari que teníem a les farmacioles dels equips i a les oficines del club”. “Aquest matí hem fet l’entrega de 130 parells de guants que els treballadors de la residència necessitaran i en faran un gran ús”.

Jordi Florenza, president CH Martorell

Gràcies a aquestes donacions desinteressades, els professionals de l’Hospital i les residències podran treballar en condicions més segures.