El Martorell Pàdel Club fulmina rècords de participació en el torneig solidari amb Creu Roja

569
Torneig solidari Martorell Pàdel Club

El torneig solidari amb Creu Roja Baix Llobregat Nord que ha celebrat el Martorell Pàdel Club, durant tot el dissabte a les pistes del Complex Esportiu La Vila, ha registrat la major participació des que se celebra. La cita, que no és competitiva i que té com a objectiu recollir aliments per a les famílies amb qui col·labora Creu Roja Baix Llobregat Nord, ha posat punt i final aquest vespre amb la participació més alta de la seva història.

En la cita d’avui hi han pres part 24 parelles masculines, 8 femenines i 10 mixtes, i 4 de l’escola. La novetat d’enguany han estat els jugadors més joves, de l’escola del Martorell Pàdel Club, que també han tingut la seva oportunitat de col·laborar amb l’objectiu solidari del torneig. Per a la presidenta, Anna Puente, sumar parelles en les categories inferiors també era una fita que els ajuda a créixer i que fa entendre a aquests jugadors la vessant solidària del club.

Anna Puente, presidenta Martorell Pàdel Club

La cita solidària ha crescut en els darrers anys, i la tona d’aliments que es van assolir el curs passat va ser-ne la mostra més clara. Puente admet que l’agenda del club passa, sens dubte, per celebrar aquest torneig.

Anna Puente, presidenta Martorell Pàdel Club

Els participants al torneig han participat amb el preu de la inscripció (10 o 15 euros en funció de les catrgories en què es participava) i amb 3kg d’aliments que han lliurat a l’inici del torneig. A més, el CE La Vila ha tingut un espai durant tota la setmana per rebre les donacions de persones que no han pres part al torneig. El club farà el recompte dels aliments i destinarà tots els diners que es recaptin a comprar més productes per entregar-los a Creu Roja Baix Llobregat Nord.