El Martorell Pàdel Club recull 400kg d’aliments per col·laborar amb Creu Roja Baix Llobregat Nord

466
Torneig solidari Martorell Pàdel Club
Torneig solidari Martorell Pàdel Club

El torneig solidari que el Martorell Pàdel Club ha celebrat aquest dissabte al Complex Esportiu La Vila ha acabat amb una quantitat de 400kg d’aliments recollits i 585 euros que destinaran, de manera íntegra, a la compra de productes per a Creu Roja Baix Llobregat Nord.

La cita ha reunit 36 parelles, de les quals 13 jugadors pertanyien a l’escola del Martorell Pàdel Club, que ha crescut en les dues últimes temporades. En total, 72 jugadors i jugadores han pres part en aquesta darrera competició de l’any. La finalitat del torneig ha estat totalment solidària i ha complert amb escreix les expectatives, tot i que no s’ha superat la xifra de 800kg de la temporada passada. El que sí ha augmentat són els diners que el club destinarà a comprar productes per a Creu Roja. En total, 585 euros, 100 més que l’any passat.

Sis pistes a ple rendiment

Les sis pistes del CE La Vila han estat l’escenari del torneig, que ha permès als jugadors participar en més d’una categoria. Enguany, i com a novetat, el Martorell Pàdel ha obert el torneig als jugadors més joves.