El martorellenc Arnau Miret tancarà la pista coberta amb el Campionat de Catalunya i el d’Espanya

814
Arnau Miret
Arnau Miret

La temporada de pista coberta ha acabat per a la majoria dels atletes, però al saltador del Martorell Atlètic Club, Arnau Miret (Martorell, 2004), li queden encara dos plats forts. D’una banda, el Campionat de Catalunya el proper diumenge, 10 de març, i de l’altra, el Campionat d’Espanya, el dia 16. En només una setmana es posarà a prova en dues de les cites amb més en joc del curs. Ambdues proves seran a la pista coberta de Sabadell.

Miret, qui va assolir la mínima el mes de febrer en un dels últims controls, tornarà a provar sort al Campionat de Catalunya, on l’any passat no va fer-se amb cap medalla. El camí del martorellenc aquest curs està tenint de tot. Després de recuperar-se d’una lesió al maluc la temporada passada, un esquinç de turmell al mes de setembre l’ha mantingut fora de les pistes durant força setmanes. Abans de marxar de vacances de Nadal va tornar a posar-se a prova, però no va ser fins el mes de febrer quan va assolir el salt d’1’57, el que li va obrir la porta al Campionat de Catalunya.

Guanyant terreny després d’una lesió al turmell

Aquesta era una de les primeres competicions en què Miret saltava després de la lesió i una de les últimes on podia assolir les mínimes. L’atleta explica que va saltar l’1’57 d’una manera bastant assequible i va poder classificar-se al Campionat de Catalunya. Durant aquell control, poc a poc va trobar-se a gust i va assolir l’1’71, un salt que el va fer embutxacar-se el bitllet cap a l’estatal.

Arnau Miret, saltador Martorell Atlètic club

Aquest no és el primer Campionat de Catalunya per a Miret, fa dos anys va ser campió infantil, en l’últim any d’aquesta categoria. El curs passat va fer una bona prèvia, però no va acostar-se a les medalles. El martorellenc reconeix que, tot i ser a prop del podi, com a quart millor saltador (pel que fa als números d’aquesta temporada), prefereix no pensar en excés en els rivals amb qui s’enfrontarà.

Miret saltarà diumenge (12.00h) a la pista coberta de Sabadell, l’escenari on ha assolit les mínimes per als dos campionats més importants de pista coberta del curs. Aquesta serà la penúltima competició de categoria cadet en pista coberta que participi. L’estatal, la setmana vinent, tancarà la pista coberta en cadet per a ell.