El martorellenc Eric Garcia es proclama campió d’Europa sub19

1196

El futbolista martorellenc Eric Garcia s’ha proclamat aquest dissabte campió d’Europa amb la selecció espanyola sub19. En la final del campionat disputat a Armènia, Espanya s’ha imposat a Portugal per 0-2 amb dos gols del jugador del Valencia CF, Ferrán Torres.

El jugador martorellenc, en la posició de central, ha disputat tots els minuts d’una competició en la que el combinat de Santi Denia s’ha mantingut invicte. A la fase de grups, la selecció espanyola va superar l’amfitriona Armènia per 1-4. Seguidament va empatar 1-1 amb Portugal, i en el darrer enfrontament va guanyar contra Itàlia (2-1). A les semifinals, Espanya va vèncer a França a la tanda de penals després d’un empat al final del temps reglamentari i de la pròrroga (0-0, i a penals 3-4). El darrer escull per assolir l’Europeu era Portugal, però els de Santi Denia s’han acabat fent amb el títol de campions. Ferrán Torres, amb un gol a cada part, ha donat el triomf al conjunt espanyol (0-2).

D’aquesta manera, Espanya suma vuit Campionats d’Europa en categoria sub 19.