El martorellenc Eric Garcia es queda a les portes de la final de la Youth League

1791
Eric Garcia (imatge: Manchester City Academy)

Eric Garcia Martret (Martorell, 2001) no jugarà la final de la Youth League (la Lliga de Campions juvenil) ja que el seu equip, el Manchester City ha caigut en les semifinals davant el FC Barcelona (4-5). És la primera vegada que el martorellenc s’ha enfrontat al seu exequip, el FC Barcelona, després de canviar d’aires l’estiu passat. Eric Garcia va iniciar-se al futbol al CF Martorell fins la categoria benjamí, on va fer el salt a la FCB Escola fins a categoria cadet en el futbol formatiu blaugrana.

A les files del Manchester City, Eric Garcia va debutar el desembre passat a la Youth League en la victòria del seu equip davant el Shakthar Donetsk (3-1). El martorellenc ha disputat els cinc partits de competició europea com a titular dels citizens. En la semifinal disputada a Nyon (Suïssa), el City s’ha vist superat pel FC Barcelona gràcies a una primera part espectacular dels blaugranes (2-4). L’equip barcelonista jugarà la final, el dilluns 23 d’abril, davant el Chelsea FC.

Eric Garcia, campió d’Europa i sotscampió del món el 2017, s’ha integrat perfectament a l’acadèmia del Manchester City. Als 16 anys ja s’ha iniciat en la dinàmica sots19 -equivalent a la categoria juvenil A- on alterna les posicions de central i lateral dret. Capità en totes les categories durant l’etapa al FC Barcelona, també llueix el braçalet al Manchester City.