El martorellenc Eric Garcia Martret, medalla de plata al mundial sub17 de seleccions

2107
Eric Garcia Martret (arxiu personal)

El jugador martorellenc del Manchester City Eric Garcia Martret s’ha adjudicat la medalla de plata al Mundial sub17 de seleccions que ha tingut lloc a la Índia durant el mes d’octubre. Garcia Martret, dirigit per Santi Denia, ha format part de la selecció espanyola i suma una medalla de plata en aquesta cita.

En la gran final, el combinat de Santi Denia va cedir davant Anglaterra (5-2). Després d’avançar-se gràcies als gols de Sergio Gómez, no va saber segellar el triomf i va deixar escapar la primera plaça. Abans del descans, Rhian Brewster va fer l’1 a 2 per retallar distàncies, i a la represa, Anglaterra va prendre les regnes del partit.

En poc més de 20 minuts, el combinat d’Steve Cooper va capgirar el marcador, amb els gols de Morgan Gibbs White, Philip Foden i Marc Guehi. Els anglesos van aconseguir la cinquena i última diana a dos minuts per al xiulet final i van procalamr-se campions del món de categoria sub17.

El martorellenc Garcia Martret suma, d’aquesta manera, una medalla de plata en un mundial on la selecció estatal va perdre el partit de la jornada inaugural, contra Brasil, i el de la gran final, davant d’Anglaterra.