El ciclista martorellenc Israel Núñez ha participat aquest cap de setmana en una pedalada solidària per recaptar fons en la lluita contra la COVID-19. Es tracta de la cursa que va promoure Ride for Her, una associació que se centra en millorar la vida de les dones amb càncer i a recaptar-ne fons. Ara, davant l’epidèmia de coronavirus arreu del món, ha canviat el seu objectiu i recull fons per evitar el contagi massiu de coronavirus i buscar-ne una cura.

I ho ha conjugat amb el ciclisme, una fórmula que ja li ha funcionat i que ha tornat a explotar. El passat dissabte va celebrar la cursa ‘Yo pedaleo en casa’ i va unir, a banda de ciclistes i aficionats anònims, figures del ciclisme i l’esport d’elit. El corredor professional Joaquin “Purito” Rodríguez, el pilot de MotoGP Aleix Espargaró o el jove esportista amb paràlisi cerebral Àlex Roca van ser alguns dels convidats. El ciclista martorellenc Israel Núñez ha estat un dels participants en aquesta iniciativa.

Israel Núñez, ciclista martorellenc

Núñez va descarregar-se el dorsal i va aportar quilòmetres en la seva bicicleta, des de casa. Va fer connexions en directe a Instagram per poder tenir contacte amb altres corredors i fer més atractiva la pedalada.

Israel Núñez, ciclista martorellenc

Aquesta cursa ha recaptat 35.630 euros amb més de 2.500 participants i un total d’11.684 quilòmetres recorreguts entre tots els corredors.