El martorellenc Juanjo Agüero fitxa per l’equip Compak i començarà la Copa d’Espanya aquest cap de setmana

1253
Juanjo Agüero
Juanjo Agüero

El ciclista martorellenc Juanjo Agüero (1994) canvia d’aires i fitxa per l’equip Compak, el primer conjunt amb qui va dedicar-se, tot i que de manera amateur, procedent del triatló. Agüero deixa enrere dues temporades amb Aldro Team i torna al conjunt tarragoní, on prendrà les regnes d’una plantilla jove.

Aquesta temporada, Agüero fa el salt des de la categoria sots23 a la categoria elit, igual que quatre companys de l’equip Compak i que són Gerard Armillas, Genís Soriano, Pablo Troncoso i David Gómez. Francesc León i Antonio Pineda dirigeixen un equip que tindrà al martorellenc com un dels referents en les competicions que disputin.

La Copa d’Espanya, primera parada

L’equip Compak començarà aquest cap de setmana la vintena edició de la Copa d’Espanya. Aquesta competició, que consta de nou etapes, donarà el tret de sortida a Don Benito (Badajoz) el proper diumenge. Després de la primera etapa, es correran l’Aitzondo Klasika, el Trofeo Guerrita, el Memorial Valenciaga, la Clásica Ciudad de Torredonjimeno, el Memorial Momparler, la Santikutz Klasika, la Clásica Xavier Tondo i el Gran Premio Macario.

Abans de córrer a Don Benito, l’equip Compak ha estat present a d’altres proves. Juanjo Agüero va ser cinquè a Peratallada a la cursa de la Costa Brava i va proclamar-se campió del Memorial Xavier Tondo a Valls i l’equip va ser el primer classificat del trofeu d’hivern de La Canonja.

El canvi d’Aldro Team a Compak suposa un relleu en el seu paper dins l’equip. El ciclista martorellenc, a més, destaca la diferència entre ambdós conjunts: “ara estic més a prop de casa, faig vida a Martorell i ja no tinc la pressió d’un equip semiprofessional, sinó amateur”.

Juanjo Agüero, corredor Compak Team

 

La Copa d’Espanya començarà aquest diumenge a Don Benito, en el Circuit del Guadiana. La primera etapa que es correrà a terres catalanes serà la Clàssica Xavier Tondo, a Tarragona, el 6 de maig.